Escalera Europea obre a Llinars Park

escalera_europeaESCALA EUROPEA, filial espanyola del grup francès Echelle Européenne (60 punts de venda a Europa) presta a les empreses, professionals i particulars, els seus serveis d’assessorament i comercialització de solucions i productes d’accés, treball i seguretat en alçada, sense risc i respectant les normatives europees vigents.

Industrial, professional de treballs veure ical, arquitecte, pintor, electricista, jardiner, cap de manteniment, gerent, promotor, mestressa de casa, etc …, trobareu als nostres magatzems les solucions adaptades a les seves necessitats.
Escales per encofrats, escales de tisora, escales fruiters, bastides mòbils, passarel les de gran abast, línies de vida, guardacuerpos d’obra, escales de protecció dorsal, munta-materials, plataformes elevadores, escales de vidre i acer inoxidable, escales escales oteables, escales tradicions de fusta …

Un assortiment de marques com ara échelle Européenne, Hymer, FORTAL, FACAL, NERESSY, Antec, Petzl, MPS, geni, ST SCALE, SIBE, Albini & Fontanot … estan a la seva disposició al seu preu just.

Quant a Ignacio

Idees i projectes a la xarxa. Serveis Web i molt més a Internet Ok Serveis 2.0 Ignacio Chicharro
Aquesta entrada s'ha publicat en Última Hora i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari