Sabotatges a expenedores automàtiques de LLet

En poc menys d’una hora uns desconeguts han tingut temps de cremar tres màquines expenedores de llet fresca, la passada matinada a Llinars, Granollers i Mollet (Vallès Oriental).


Els bombers van rebre el primer avís poc abans de les tres de la matinada a Llinars del Vallès, segons informa el 10, on el foc va destruir una expenedora col · locada al carrer Pau Casals. Quinze minuts després, un altre avís alertava d’un fet idèntic a Granollers, al carrer Sant Jaume. En aquest cas, les flames han afectat la façana de l’edifici de la Societat Agrària de Transformació.
Al cap d’un altre quart d’hora, una altra màquina ha quedat destruïda per les flames a l’avinguda Llibertat de Mollet, provocant una densa fumera que ha omplert l’interior del mercat, que no ha pogut obrir al públco fins a les onze del migdia.
Via: La Vanguardia

Quant a Ignacio

Idees i projectes a la xarxa. Serveis Web i molt més a Internet Ok Serveis 2.0 Ignacio Chicharro
Aquesta entrada s'ha publicat en Última Hora i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari