Els tres cotxes elèctrics, que ha adquirit l’Ajuntament

Martí Pujol, alcalde de Llinars del Vallès, diu que amb aquests cotxes l’Ajuntament hi surt guanyant en tots sentits Foto: Jordi Purtí

El passat dimecres, 25 de juliol, l’alcalde de Llinars del Vallès, Martí Pujol, ha fet la presentació de tres cotxes elèctrics, que ha adquirit l’Ajuntament per tal de reduir el consum energètic i afavorir el medi ambient. Es tracta d’una moto elèctrica, un renault twizy i una renault kangoo, que són vehicles que fa servir la brigada municipal i els serveis tècnics.

L’alcalde ha explicat que recentment havien caducat alguns rentings dels vehicles que disposa el consistori i, davant la necessitat de renovar la flota s’han decidit pels vehicles elèctrics. Primer va ser la moto i ara s’hi han incorporat els dos cotxes. La voluntat de l’Ajuntament és anar renovant mica a mica tota la flota, manifesta Martí Pujol.

Via: BaixMontseny.info

Fotografia: Jordi Purtí

Quant a Ignacio

Idees i projectes a la xarxa. Serveis Web i molt més a Internet Ok Serveis 2.0 Ignacio Chicharro
Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Els tres cotxes elèctrics, que ha adquirit l’Ajuntament

  1. Retroenllaç: Bitacoras.com

Deixa un comentari